Els partits d’aquest cap de setmana (21-22/01)

Sènior A Masculí

H. Sant Quirze 32 – 22 BM La Roca

Molt bé aquest equip!! Després del triomf de la setmana passada enfront del Palautordera, vènia a casa un vell conegut: BM La Roca. El començament del partit va ser entretingut, amb paritat en el marcador. El nostre equip estava molt fluído i ferm en defensa i en la porteria però amb poca efectivitat en l’atac, que després es va poder millorar per així anar +4 a la mitja part ( 17 – 13 ). En la 2dóna part l’equip rival va intentar remuntar, però gràcies a la solidesa defensiva nostres kiris van aconseguir ampliar el marcador, per així a aconseguir una diferència de +11 (26-15) que va poder mantenir fins al final. A seguir asi!

 

IMG_0333

Sènior Femení

H. Sant Quirze 33 – 21 H. Lleida Pardinyes

El partit es presentava com un dels més complicats per les noies de Dolo Martín al ser l’única derrota que havia tingut l’equip local a la primera volta. Tot semblava que seria un partit molt difícil, però es va donar la cara oposada de la moneda. Amb un Sant Quirze molt seriós i una molt bona actitud de totes les jugadores, les kiris van mostrar-se molt superiors durant tot el partit. Les baixes de les de Pardinyes van perjudicar a les visitants, fet que van aprofitar les kiris per marxar al descans amb una diferència de 10 gols.
Les coses no van canviar a la segona part, amb una molt bona defensa i a base de contratacs, les kiris van seguir a la seva, per acabar finalment el partit amb una clara superioritat de 12 gols.

Cadet Femení

H. Sant Quirze 25 – BM La Roca 25

Primer partit de la segona fase,amb 6 grans equips lluitant per 4 places per top 4 i campionat d’Espanya. Bona sortida de l’equip que es col·loca 4-2, reacció visitant que amb un 0-6 de parcial fan encendre les alarmes en les kiris, últims minuts del primer temps amb intercanvi de gols arribant 11-13 al descans. Minut 5 de la segona i ja ens col·loquem 15-14 amb moments de bon joc i a partir del minut 15 La Roca ens estreny en defensa, alguna pilota perduda i errors de llançament a 6 metres,fan que les visitants es posin 21-24 mancant 7 minuts,ja no queda una altra que estrènyer en defensa i amb algun error de la Roca s’aconsegueix 1 punt molt valuós i molt barallat en el que serà la tònica en aquest grup.

cadfem cadfem1 cadfem2 cadfem3

Juvenil Femení

BM Granollers 36-40 H. Sant Quirze

Partit complicat que las Kiris rapidament es posaven de cara amb una surtida molt bona posant el 1-8 al marcador, a partir d’aquest parcial les coses es van igualar més i a la mitja part van marxar amb una renta de 5 gols. A la represa las Kiris van surtir molt enxufades i es van posar a 8 un altre cop, pero les exclusions on van arribar a estar dues vegades amb 4 jugadoras a pista van fer que s’acostesin a 2 gols pero en joc normal St.Quirze va tornar a marxar fins el definitiu 36-40.

juvfem1 juvfem2 juvfem3 juvfem4 juvfem5 juvfem6 juvfem7 juvfem8 juvfem9 juvfem10 juvfem11 juvfem12 juvfem13 juvfem14

Cadet A Masculí

Cadet A Mascui 33-43 Odena (16-21)

cadamas2 cadamas3 cadamas4 cadamas5 cadmas1

Cadet B Masculí

Cadet B masc. 27-27 laietà argentona (13-15)

Resultat més que just després d’estar intercanviant el lideratge del partit els 60 min.
Tot i així, som un equip molt ambiciós i que no ens agrada gens perdre, per lo que no marxem satisfets.

Defensivament hem fet un partit bastant seriós on cal destacar l’actuació dels nostres dos porters que s’han retrovat amb el nivell altíssim que solien fer i que ens han donat energia per atacar amb força.

Curiosament aquest cop ens vam encallar una mica ofensivament. El nerviosisme donaven com a fruit moltes pilotes perdudes al contraatac i a la segona olejada, i una poca circulació de la pilota que ens desgastava físicament, buscant solucions continuament pel centre i fallant molts llençaments.

Quan la pilota no vol entrar, no entra, així que a seguir treballant i que el pròxim rival, el Cornellà, pagui els plats trencats.

Juvenil Masculí

Castelldefels 24 – 19 H. Sant Quirze

Mal partit dels nostres, fluixos en defensa i desconnectats en atac, sobre tot durant els darrers 15 minuts del partit on hem llençat les nostres opcions. Cal seguir treballant

juvmas1 juvmas2 juvmas3 juvmas4 juvmas5 juvmas6 juvmas7 juvmas8

 

Marcar el Enlace permanente.

No se admiten más comentarios