Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150
gavastquirze

HANDBOL GAVÀ 16 – HANDBOL SANT QUIRZE 31

DIVISIÓN HONOR PLATA FEMENINA JORNADA 4

L’Handbol Sant Quirze mostra una bona versió i guanya amb contundència.

El partit ha començat amb una gran aportació en ambdós porteries, durant els primers 8 minuts el joc d’atac s’ha topat amb les porteres tot i trobar clares situacions de llançament. L’equip de Dolo Martín ha sabut mantenir el nivell defensiu durant tot el partit, amb un paper destacat de la portera Olga Moliner. En atac l’Handbol Sant Quirze ha tingut paciència i ha treballat les situacions d’atac, minimitzant les situacions de pèrdues, fet que s’ha vist reflectit en el marcador, amb un 8-13 al descans.

A la represa l’HSQ ha seguit amb el bon nivell defensiu, controlant a la pivot en tot moment i amb un bloc defensiu contundent. En atac la circulació de pilota ha ajudat a trobar els espais, i la recuperació de les pilotes ha permès a l’equip poder sortir al contraatac. L’equip ha marcat en tot moment el ritme de partit, controlant les accions d’atac i creant dificultats a l’Handbol Gavà en les situacions ofensives.
Amb la participació de totes les jugadores i el retorn de Remei Prat l’equip ha enfilat una victòria amb un resultat final de 16-31.