Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

Aquest dissabte al Pavelló municipal de Sant Quirze  es disputava un partit interessant, l’equip Sènior Femení jugava contra un rival directe, el qual havia de guanyar si aquesta temporada vol lluitar per estar a les primeres posicions.
A les noies de Dolo Martín els hi va costar entrar al partit, en situacions ofensives mancava ritme de circulació de pilota i falta de verticalitat. En defensa van estar més fines, tot i que vam tardar cinc minuts a veure la versió a la qual ens tenen acostumats/des la porteria i la defensa de l’HSQ.
La primera part va estar marcada per les anades i tornades dels dos equips, amb bastants pèrdues per part de l’HSQ quan volien connectar amb la pivot. En cap moment es va plasmar un domini per part d’un dels dos conjunts. Amb les diferents rotacions l’HSQ es va anar trobant més còmode en defensa, tot i que li seguia costant córrer. I en atac van acabar trobant solucions gràcies a l’ampli ventall de recursos tàctics i l’aportació de quasi totes les jugadores, arribant a l’equador del matx amb un 11-9 al marcador.
No sabíem què esperar de la segona part, ja que durant els minuts jugats no s’havia apreciat un domini per part de cap dels dos equips. Però a la represa el conjunt local es va enfortir en defensa, on es van poder veure diverses accions de blocatge i un bon treball de dissuasió. En atac finalment van trobar el joc amb la pivot, a més de les accions més individuals i verticals de Paula Plana i Carla Robles, i l’encert en les múltiples accions de 7m.
Acabant el partit amb un 29-21 favorable al conjunt local, que deixa a les jugadores de l’HSQ en les posicions capdavanteres. L’equip prepararà aquesta setmana l’enfrontament amb el BM Servigroup Benidorm, que suposarà el primer desplaçament llarg del conjunt.