Primer desplaçament de l’Handbol Sant Quirze amb un partit controlat d’inici a fi.


L’equip de Dolo Martín afrontava aquest dissabte el primer desplaçament de la temporada a la Comunitat Valenciana, visitant el BM Servigroup Benidorm. L’enfrontament es plantejava complicat a causa del desplaçament, les hores d’autocar i la desconeixença de l’equip, ja que la temporada passada no estaven al Grup C de la Lliga Regular de Divisió d’Honor Plata Femenina.


L’HSQ va sortir amb les idees molt clares, i molt contundent en defensa, fet que els hi va permetre un ampli avantatge ja des dels primers 10 minuts amb un 1-6 al marcador. Això va ser possible gràcies a les accions de blocatge de les centrals defensives, i a l’organització ofensiva on les jugadores vallesanes van trobar opcions de llançament. Tot i que es van errar llançaments en clares ocasions, el fet de no abaixar el nivell defensiu va permetre mantenir la diferència en el marcador. Acabant la primera part amb un 10 a 16 a favor de l’equip català.


A la represa del partit l’equip de Sant Quirze del Vallès va continuar amb un molt bon nivell defensiu, amb el treball de blocatge i dissuasió, obligant les jugadores valencianes a jugar amb la circulació d’extrem. En atac l‘HSQ va mostrar una gran veritat d’accions col·lectives, amb un bon treball de circulació de pilota, accions individuals i llançaments a distància. Destacar, un partit més l’eficàcia de Paula Plana als 7 m, que altre cop va ser la màxima golejadora de l’equip. Amb la participació i aportació de totes les jugadores l’HSQ, va controlar el ritme de partit i un cop més va acabar amb un marcador favorable, de 21 a 29.


Així doncs, després de la Jornada 6 l’equip del Vallès Occidental, amb un partit menys es col·loca quart en la classificació. Aquesta setmana prepararà el matx a casa contra l’Associació Lleidatana per seguir mantenint el bon inici de temporada.

Podeu reviure els millors moments amb la gravació del partit

 

https://youtu.be/BmE0JztYd0E
Gravació Benidorm – St. Quirze – 31/10/2020