Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

Aquest dissabte el sènior femení de l’Handbol Sant Quirze s’enfrontava a l’Associació Lleidatana. El partit va començar amb un domini de l’equip local, trobant a la pivot en les diferents fases del joc i sortint al contraatac després de varis partits sense explotar aquesta faceta característica de l’equip de Dolo Martín. Tot i que l’equip no va estar al nivell defensiu que ens tenen acostumades, a la primera part ja tenien el partit encaminat amb un 23-13 a la mitja part.

A la represa l’equip local va sortir una mica relaxat, i no va ser fins passat 8 minuts que les kiris no van trobar porteria i l’equip visitant va aprofitar-ho per apropar-se en el marcador, però sempre amb una diferència controlada per les vallesanes. En l’últim quart d’hora les del Vallès Occidental van augmentar el ritme de partit amb contraatacs directes imposant un marcador final de 42 a 28. Un cop més destacar l’aportació de totes les jugadores i l’encert de Paula Plan als 7 metres així com en les diferents accions ofensives.

Aquesta setmana l’equip entrenarà pensant en l’enfrontament contra el Balonmano Castellón, un partit important i esperem que ple de bon handbol.