Partit corresponent a la jornada 5, que en el seu moment es va haver d’ajornar, jugat dimecres dia 18 a les 19.30 h en un horari gens habitual, resolt amb victòria per l’equip “Kiri”.

El partit ha començat amb un efectiu equip visitant de cara a porteria, demostrant les ganes que tenien de jugar aquest partit, doncs gran part del planter ha estat jugador nostre en algun moment, però només els ha servit per guanyar el primer parcial del partit (1 a 2), tot seguit, reacció de la nostra sòlida defensa que a base d’explotar les bones defenses en transicions aconseguia multitud d’ocasions clares de gol a porteria contrària, però, el porter visitant aconseguia mantenir viu a l’equip al final de la primera part (14 a 11 a favor dels nostres).

A l’inici de la 2a part, l’equip sortia més endollat, i mantenia els marges en el marcador tot i començar a tenir males sensacions. Aleshores, fruit d’un seguit d’imprecisions els de Sabadell s’apropaven perillosament en el marcador (18 a 17), “time out” i reacció local, un parcial de 3 a 1 obligava el tècnic visitant a demanar temps mort, a partir d’aquí, estira-i-arronsa per part dels dos equips, sempre amb avantatges per als nostres, s’arribava a manca de 50 s 1 amunt i possessió de pilota, que gràcies a un encertat llançament d’Oriol Blanco col·locava el 27 a 25, tot i que el Sabadell ha anotat el darrer gol per finalitzar el partit.

2 punts més al sac, i dissabte a per 2 més en el desplaçament al camp del Sant Joan Despí!