Gran partit de l’equip de Josep Maria Guiteras, que va estar a un nivell defensiu excels durant tot el partit.

Després d’haver guanyat dimecres al Creu Alta Sabadell amb unes sensacions millorables, els nostres sortien ben mentalitzats de la importància de recuperar les bones sensacions sobre el 40×20, i això es va veure ràpidament reflectit en el marcador, on al minut 10 els locals es veien obligats a aturar el partit amb un demolidor parcial de 3 a 7.

Però, aquest time out no va servir per frenar als nostres, que van seguir defensant amb molta intensitat, i castigant de valent al rival en les transicions, molt ben gestionades per l’equip, menció especial a Oriol Fernàndez, que va estar molt encertat en la resolució d’aquestes.

A la mitja part s’arribava amb un favorable 9 a 14, on només un seguit d’exclusions en contra permetia al Sant Joan mantenir les esperances de ficar-se al partit, però els jugadors “Kiris” no havien dit encara la darrera paraula i el millor estava per venir.

Com era d’esperar, la reacció del Sant Joan va venir a l’inici de la 2a part, però els nostres no van ser menys i van aguantar bé l’embranzida local (12 a 16 al minut 35) i, ràpidament, van trobar situacions còmodes de llançament per trencar el partit (14 a 22 minut 45).

Aleshores, aprofitant la dinàmica del partit, van continuar picant pedra i, acció rere acció, van seguir augmentant distàncies en el marcador fins a arribar al 18 a 33 final, però un penal a temps aturat va permetre al Sant Joan fer el definitiu 19 a 33.

Com dèiem a l’inici de la crònica, gran partit dels nostres, on tots i cada un dels jugadors van sumar, menció especial pels germans Navarro (Sergi i Dani) i David Matías, letals en el partit, i les nombroses aturades de Nil Guiteras sota pals, afavorides per l’elevat nivell defensiu de tot l’equip.

Dissabte vinent, a les 19.30h, derbi a Sant Quirze vers l’Oar Gràcia de Sabadell!