L’equip de Dolo Martín, jugava el derbi aquest diumenge a les 12.30 al KiriArena. L’equip local afrontava el matx de manera atípica, ja que sortia d’un confinament de deu dies i amb un rodatge de només tres entrenaments, aquesta aturada va marcar una mica el transcurs del partit. A més l’equip visitant venia amb moltes ganes després d’una victòria i expectant pel derbi del Vallès Occidental.

L’inici de partit no va ser molt fluid, en atac l’equip va pecar de precipitacions, es notava la falta de ritme de joc, les jugadores es van obsessionar a atacar la zona central on pràcticament no hi havia espai. En defensa l’equip va ser més contundent, mostrant una mica la seva essència i l’equip visitant ho va patir. D’aquesta manera l’equip podia córrer com els hi agrada, però no trobaren èxit, per errades d’execució en les passades, en el llançament o la no comprensió de les trajectòries entre companyes. Així i tot l’equip local va anar en tot moment per davant el marcador, plantant-se a la mitja part amb un 13 a 9 favorable, sobretot gràcies a la bona gestió en inferioritat.

A la segona part semblava que les verd-i-vermelles agafaven una amplia avantatge, gràcies als diferents blocatges de Remei Prat, Judith Sans i Júlia Puiggené, els contraatacs directes i a la velocitat controlada en les transicions d’atac. Ara bé aquest nivell no el van saber controlar fins al final, i els últims 10 minuts amb moltes errades ofensives van fer tornar a disminuir la diferència el marcador, donant una mica d’esperança a l’equip de Sabadell, però acabant el derbi amb una victòria per 23 a 18.

L’equip de Dolo Martín s’emportava els dos punts del primer derbi de la temporada, poc satisfetes pel partit, però contentes per seguir sumant i sent l’únic equip imbatut de la lliga, amb dos partits menys.

Aquesta setmana entrenaran amb normalitat, si la pandèmia ho permet, i s’enfornaran al BMRoca el pròxim dissabte a les 18.00h.