L’Handbol Sant Quirze buscava aquest cap de setmana la seva sisena victòria consecutiva a una pista complicada. Ara bé, l’equip imposava un ritme de joc alt on es trobaria còmode, a més tornaria a trobar-se sòlid en defensa i d’aquesta manera s’enduria els dos punts cap a Sant Quirze.

L’equip de Dolo Martín, sortia a la pista amb les idees molt clares defensivament, evitant superacions directes i amb ajudes defensives definitives quan alguna jugadora era superada pel joc que plantejava l’equip rival. Amb la intensitat defensiva que tenen com a definició l’equip kiri aconseguien posar-se al capdavant del marcador, marcant una diferència controlada fins als últims sis minuts de la primera part, on l’equip del Vallès Occidental s’ha precipitat, no ha aprofitat les superioritats ofensives i ha tingut moltes pèrdues de pilota en les transicions. Així i tot l’HSQ ha marxat al vestuari amb un avantatge al marcador per 13 a 16.

A la represa del partit les verd-i-vermelles no han abaixat el ritme, han corregut més en situacions de contraatac directe, gràcies al treball defensiu amb les intercepcions de pilotes i l’impediment de connexió amb les segones línies. En atac les kiris han trobat solucions tàctiques amb un bon ritme i circulació de pilota. Destacar l’encert de cara a porteria de Nerea Gil i els minuts de la juvenil Paula Pérez. Amb tot això l’equip s’enduia el partit amb un resultat final de 23 a 32 i dos punts més per seguir a les posicions capdavanteres.

Aquesta setmana l’equip entrenarà per preparar el desplaçament a Almassora el dissabte, i el partit ajornat a Elda que jugaran el pròxim 8 de desembre.