Santa Maria de Palautordera 27 – Handbol Sant Quirze 37

Retorn a les pistes de l’equip de Josep Maria Guiteras, que afrontava amb moltes ganes el partit després de deu dies de confinament, i així ho ha demostrat a la pista.

L’equip sortia mentalitzat que s’enfrontava a una defensa molt exigent, i amb una disciplina altíssima, després d’uns minuts de tanteig en el marcador (5 a 6 al minut 10) aconseguia enllaçar èxits defensius amb gols a favor i obligava a l’equip local a desmuntar el seu sistema defensiu (minut 20 7 a 14 favorable).

La defensa era un mur que només en algun llançament exterior dels laterals rivals aconseguien tombar, i això sumat a l’ordre en atac, aprofitant les superioritats generades en atac ben culminades des dels extrems i superada una doble exclusió, que Alejandro s’ha encarregat d’igualar amb la seva qualitat, s’arribava al descans amb un favorable 10 a 18 en el marcador.

A la segona part, ha aparegut la reacció local, però, només els ha servit per poder competir el parcial de la segona part (17 a 19 favorable als nostres). En aquesta segona part l’equip ha hagut d’exigir-se al màxim davant l’exigència en les transicions per part del Palautordera, i ha aconseguit endur-se 2 punts en el seu desplaçament amb molt bones sensacions.

Cal destacar l’aportació de Ricard Reig amb 7 gols, ben secundat per Alejandro Rodríguez amb 6.

 

5 – 12 – 2020