HANDBOL SANT QUIRZE 22 – C.H AMPOSTA 21

Després de tres jornades com a visitant l’HSQ s’enfrontava aquest dissabte al C.H. Amposta (Lagrama) al KiriArena. A priori segons la classificació, l’equip local era el favorit per emportar-se el matx. Ara bé, perquè les verd-i-vermelles sumessin dos punts més van patir fins al final.

A l’inici de partit l’equip de Sant Quirze no va estar còmode en defensa i fins passat els deu primers minuts no es va enfortir en l’aspecte del joc que més les caracteritza. A més amb les diverses errades de passada i les parades de la portera del C.H. Amposta (Lagrama), l’equip va anar a remolc fins a l’equador de la primera part que l’equip va empatar a 7. A partir d’aquí l’equip del Vallès Occidental, es va mostrar molt més contundent en defensa, fet que els hi va permetre pujar el contraatac i finalitzar la primera part amb un avantatge de 16 a 10. Destacar també la bona actuació de la portera Marina Millán, tant amb les seves intervencions sota pals com amb les passades directes de contraatac.

El partit va perdre tota la tranquil·litat que es podria preveure a la mitja part, i amb un marcador de 21 a 20, Paula Plana als 7m feia el 22 a 20, però l’Amposta encara marcava un gol més i posava el 22 a 21 al marcador. Quan faltaven 20 segons l’equip de Dolo Martín, mantenia la possessió de la pilota fins a esgotar el temps de partit i sumava així dos punts més, per mantenir el lideratge.

 

Podeu veure el partir en diferit al nostre canal youtube #KiriTV 

Aquesta setmana l’equip de l’Handbol Sant Quirze, afrontarà el seu últim partit de la primera volta (a falta de la recuperació del partit de la J8 contra el Balonmano Castellón, previst pel 9 de gener) visitant la pista de la Fundació Handbol Sant Vicenç el dissabte a les 18.30h.