Nova victòria del nostre primer equip Masculí, que els permet encarar el darrer partit de l’any, dimecres davant el Granollers B amb la possibilitat de col·locar-se líder a la classificació en cas de victòria.

El Sanes només va manar en el marcador a l’inici, amb un 0 a 2, tot seguit, reacció local que obligava a un temps mort al rival al minut 12, on ja dominàvem el marcador 7 a 3.

Tot seguit, les forces es van igualar, mentre l’equip visitant trobava encerts en el seu llançament exterior, els Kiris trobaven gols per tots costats, contraatacs, connexions amb el pivot i llançaments clars d’extrems, però, no ho van saber mantenir al tram final d’aquesta primera part, on un seguit de pèrdues de pilota van permetre a l’equip visitant igualar el marcador, 14 a 13.

El pas pel vestidor el vam aprofitar per recuperar el signe d’identitat de l’equip, i amb una sòlida defensa, va endossar un demolidor parcial al marcador, aconseguint un avantatge de 10 gols a l’equador de la 2a part, amb un meritori 28 a 18 en l’electrònic.

A partir d’aquí, la lluita del Sesrovires només els va permetre mantenir la diferència en el marcador fins al resultat final de 38 a 28.

Felicitem l’equip de nou per l’entrega i compromís defensiu mostrat, destacant l’aportació golejadora dels esquerrans Carlos Pueyo i David Matías amb 7 i 6 gols respectivament.