Aquest dissabte les Kiris es desplaçaven a Sant Vicenç dels Horts a la cerca de dos punts abans de l’aturada per Nadal. Les del Vallès Occidental volien acabar la primera volta (a faltar de la recuperació del partit ajornat contra BMCastellón) líders de grup.

El matx començava amb un ritme molt alt per ambdós equips, les verd-i-vermelles estaven còmodes, molt contundent en defensa i trobant a la pivot en atac. Tot feia pensar que les visitants controlaven el partit, amb un marcador favorable, transcorregut 20 minuts, de 7 a 10. Però l’equip de Dolo Martín no va saber jugar amb aquest avantatge i tres pèrdues de pilota als últims atacs va provocar que l’HSQ se n’anés el vestuari amb un 12 a 13 a la mitja part.

A la represa del partit la igualtat entre els dos conjunts cada vegada era major. Els primers 15 minuts de la segona part cap dels dos equips va aconseguir imposar-se per davant del marcador. No va ser fins al minut 45 quan les locals s’avançaven al marcador. En aquest instant les vallesanes, no es trobaven còmodes en atac, tenien dificultats en la lectura tàctica i començaven a cometre errades tècniques i de llançament. En defensa, es passaven llargs minuts defensant fet que adormia el partit, aspecte que no interessava a l’equip de Sant Quirze del Vallès. Arribaven els últims minuts de partit amb un avantatge de dos gols per l’equip local, però les Kiris lluitaven fins al final, i aconseguien empatar el partit amb un parcial de 0-2 amb un gol de 7 m d’Ona Vila i un gol amb jugada de Nerea Gil. Però les de Dolo Martín encara haurien d’estar 1 minut i mig defensant per poder sumar un punt.

La lluita fins al final fa que l’HSQ sumi un punt contra un rival directe i se’n vagi de vacances líders, tot i que seguirem entrenant aquests dies, podran gaudir d’un merescut descans i afrontar el que queda de temporada amb les piles carregades.