Sant Quirze del Vallès 32 – Granollers B 35

 

Partit corresponent a la Jornada 7, 1 dels 2 que el 1r equip Masculí te ajornats, que els nostres no van saber aprofitar per marxar líders a l’aturada nadalenca, ho expliquem.

Encertat inici Kiri, on després de dos bons primers atacs es va ficar ràpidament 2 a 0 al marcador, però, tot seguit, el Granollers va respondre amb un contundent 0 a 4, parcial que obligava a Josep Maria a demanar el primer time out del partit.

La reacció, però, no va ser l’esperada, i, tot i recuperar fins a 7 pilotes en els primers 10 minuts, a causa de errades individuals el marcador s’encallava, fins que el Granollers va tornar a fer un parcial de 0 a 3, ficant-se 6 a 9, els nostres no van tornar a apropar-se al marcador, gràcies a un tram final de part un pel boig, però que permetia col·locar-se 14 a 15 a l’electrònic, avantatge que ampliarien els visitants a temps aturat gràcies a un gran gol de falta directa.

Fort inici a la represa del partit, on 3 gols ràpids, seguit d’una doble exclusió aconseguida, penalitzava greument als visitants, però, novament no vam saber-ho aprofitar, aquesta vegada errant clars llançaments davant el porter visitant.

Qui perdona ho pot acabar pagant car el nostre esport, i així va ser, l’equip va haver d’anar tot el que quedava de partit a remolc, i cada vegada que s’apropaven al marcador, els Granollerins responien amb un ràpid parcial que castigava als nostres. L’oportunitat va aparèixer a manca de 10 minuts, però, 2 exclusions gairebé consecutives impedia culminar l’intent de remuntada.
Cal destacar els 9 gols aportats per Natan Moreno en aquest partit en la vessant ofensiva.

Mal partit dels nostres, però que no fa decaure els ànims, dons l’equip està realitzant una gran temporada, i el pròxim dia 9 de Gener, nova oportunitat de col·locar-se líders, dia que recuperaran el partit que els queda ajornat davant l’Oar Gràcia de Sabadell.

Si voleu podeu tornar a veure la gravació d’aquest partit al nostre canal de youtube #KiriTV 

 

 

Bones Festes a tothom!