Sant Quirze del Vallès 31 – 22 OAR Gràcia Sabadell

Partit jugat dissabte 9 de gener, corresponent a la jornada 9 de competició. Aprofitant l’aturada nadalenca, el nostre primer equip masculí va recuperar el darrer partit ajornat que tenien, tot un derbi del Vallès, i el van resoldre amb nota.

Com era d’esperar, reacció sabadellenca un cop iniciada la 2a part, però només va ser capaç d’intercanviar gols durant un tram de partit, gràcies a la qualitat del nostre equip, arribant al minut 40 amb un 19 a 14 favorable als nostres. Aleshores, va aparèixer la figura d’Alejandro Sanchez Capón, que amb 5 aturades seguides, va permetre matar el partit a base de contraatacs.

El tram final va tornar a ser un intercanvi de cops, que només va permetre a l’Oar maquillar el marcador final amb un clar 31 a 22.

El partit també va permetre tornar a veure a Alejandro de nou a pista, retorn important per l’equip d’un jugador que ha estat baixa durant les darreres 3 jornades.

Bona victòria dels nostres, que els col·loca líders de la competició gràcies a una millor diferencia de gols generals davant l’Esplugues, rival al qual visitem el dissabte vinent.

Si voleu podeu tornar a veure la gravació d’aquest partit al nostre canal de youtube #KiriTV