Gran victòria del nostre Sènior Masculí A, en la seva complicadíssima visita al camp del fins ahir, colíder de la classificació.

Els nostres van sortir molt mentalitzats del que estava en joc en el partit d’ahir, i per tal de no cometre errades d’altres ocasions, demostraven una concentració i implicació brutal des del primer a l’últim, i així es va veure reflectit en el marcador, ben aviat els locals van haver de demanar temps mort, al minut 10 amb 6 a 3 al marcador i unes sensacions de superioritat sobre la pista molt grans.

Però, la reacció local va anar apareixent mica en mica, i aprofitant algunes errades de llançaments Kiris, es van anar ficant al partit, arribant a l’equador del partit amb empat a 13.

La 2a part no va defraudar a ningú, i va ser tot una demostració de lluita i demostració de qualitat d’handbol per part dels 2 equips.
D’inici, semblava que s’invertien una mica els papers, l’Esplugues sortia un pel més encertat de cara al gol, i aconseguia el primer, i únic avantatge que tindrien al partit (18 a 16) que obligava als visitants a demanar temps mort. Aquesta vegada semblava no revertir d’immediat el partit, dons una pèrdua de pilota donava l’oportunitat de ficar-se 3 a munt als locals, però, va aparèixer la immensa figura de Capon sota pals, aturant aquest contraatac i permetent anotar un gol ràpid als nostres, que ara sí es van esperonar, i van realitzar un tram final de partit excel·lent, on ni els atacs amb 7 atacants de l’Esplugues els servia per guanyar el partit, més aviat al contrari, amb Capon baixant la persiana a la porteria, i Ricard i Dani anotant 2 gols a porteria buida del rival, enfonsava a l’equip local, arribant així a un meritori 23 a 27 final.

Cal felicitar l’entrega de tots els jugadors, no van deixar de lluitar ni quan es van complicar les coses, no van permetre perdre cap pilota dividida, els 3 rebots que van haver-hi ens els vam endur nosaltres, i deixar en 23 gols al 2on classificat de la lliga engrandeix encara més la solidesa defensiva del nostre equip.
Cal destacar el gran paper d’Alejandro Rodríguez amb 6 gols, constant mal de cap per les defenses rivals.