Les jugadores de Dolo Martin disputava aquest cap de setmana el primer partit després de les vacances, i donaven inici a la segona volta de la lliga, tot i que els hi resta un partit ajornat contra el BM Castellón.

El partit es presentava complicat, ja que l’equip local venia d’una molt bona ratxa en victòries. El partit començava sense sorpreses, amb una defensa 5.1 de l’equip local i un joc ofensiu basat en encreuaments i treball individual de les laterals. Les kiris sortien amb les idees clares en atac, i amb el treball de 2×2 amb les pivots i transformacions de primera línies aconseguien col·locar-se al capdavant del marcador quan restaven 5 minuts per acabar la primera part. La consecució de diferents pèrdues en atac provocaven contraatacs de l’equip local i acabaven la mitja part un gol per sobre.

A la represa les de Sant Quirze del Vallès ajustaven el replegament i la defensa, donaven continuïtat i paciència a les accions d’atac, i quan faltaven 10 minuts per acabar el partit aconseguien tornar a imposar-se al marcador. Tot i que els hi va costar agafar una renda de 2 gols per sentència el partit. Les verd-i-vermelles van saber controlar el partit en els últims 4 minuts i amb un parcial d’1 a 3, va assolir la primera victòria de la segona volta.
Destacar la bona actuació de les pivots, Júlia Puiggené i Paula Pérez amb un gran treball ofensiu i el bon paper de Marina Millán sota pals. L’equip prepararà el partit d’aquest cap de setmana contra l’Elda Prestigio, l’únic equip de la lliga que de moment ha guanyat a l’equip kiri.