Handbol Sant Quirze 26 – Elda Prestigio 26

 

Aquest dissabte al Kiri Arena acollia un enfrontament d’aquells més interessants. L’únic equip que havia aconseguit fer perdre els dos punts a les verd-i-vermelles visitaven la pista de Sant Quirze del Vallès. S’esperava un partit d’allò més interessant i que de ben segur, en situacions de no pandèmia, el públic hagués vibrat i omplert el pavelló.

El partit començava amb dominació al marcador per part de l’equip visitant. Les jugadores de Dolo Martín mostraven certs problemes a la zona central, davant el joc de 2 contra 2 que plantejava l’equip rival. A més de la rapidesa en les transicions de l’Elda Prestigio, que moltes vegades agafava a les jugadores kiris a contrapeu. Tot i que les del Vallès mostraven seguretat en atac, amb poques pèrdues en les transicions i trobant clares ocasions de gol, de la mà de les laterals, Remei Prat i Nerea Gil, no acabaven d’apropar-se al marcador. No va ser fins als últims 5 minuts, quan van ajustar la defensa i van poder córrer més directament amb l’extrem Júlia Subirana, que van aconseguir posar-se al capdavant, arribant a la mitja part amb un gol d’avantatge.

El ritme de partit no va disminuir en cap moment i la segona part va ser molt semblant a la primera, amb transicions, ja fossin de contraatac com de contragol, molt ràpides. Les locals tenien paciència en atac i en defensa buscaven anul·lar les jugadores amb un canvi de sistema, però la igualtat era màxima. Les de Sant Quirze del Vallès van tenir dues clares ocasions per sentenciar el partit, podent col·locar-se amb dos gols d’avantatge quan faltaven 5 minuts per acabar el partit. Però per una parada de la portera i una falta en atac no ho van assolir, fet que segurament els hi hagués donat una mica més de tranquil·litat de cara als últims minuts. Així i tot, l’equip va defensar l’empat fins a l’últim segon, i s’emporta un punt per seguir líder una setmana més.

Podeu tornar a veure la gravació d’aquest partit al nostre canal de youtube  #KiriTV

Aquesta setmana l’equip entrenarà pensant en el partit contra l’Handbol Sant Joan Despí, i valorant cada partit perquè la lliga s’està posant d’allò més interessant.