Forta sortida local, amb 2 gols ràpids només començar, marcaven territori. Però, els barcelonins no s’arrugaven, i amb encert de cara al gol aconseguien remuntar el marcador fins a obligar a l’equip Kiri demanar un time out al minut 11, amb un desavantatge de 2 gols, 5 a 7.

Després d’uns ajustos defensius, sumant l’aparició de Joan Blanco, que desencallava el nostre atac, tornaven a dominar el marcador amb un parcial favorable de 7 a 3 (12 a 10 minut 19), però no conseguien prendre el control del partit, que queia en un constant intercanvi de cops inclòs un gol des de llarga distància aconseguit per Ricard, fins a arribar al descans amb un favorable 17 a 15.

El 2n temps començava amb un petit hàndicap, els nostres sortien amb 1 jugador menys degut a l’exclusió patida arribant al final de la 1a part. Això, però, es va saber resoldre bé, i aconseguien guanyar el parcial fins a marxar de 3 gols, i mantenir-lo fins al 21 a 18.

Aleshores, l’equip patia una nova inferioritat numèrica, que sumada a una pèrdua de pilota permetia als visitants ficar-se de nou en la disputa del partit empatant a 21 a l’equador del 2n temps.
En aquest tram final, els nostres, novament, van mostrar un millor domini dels tempos de partit, on les aparicions de Natan Alejandro en l’atac posicional, i les nombroses aturades de Capon sota pals mantenien l’equip al capdavant de l’electrònic.

Nova victòria que permet encapçalar la classificació a 2 punts i average tant particular com general a favor, a manca d’una jornada al camp de la Salle Montcada per tancar la 1a volta de la competició.