Nova victòria de l’equip de Josep Maria Guiteras, aquesta vegada en el seu desplaçament a Montcada i Reixach, que els permet consolidar-se en la part més alta de la classificació.

Inici un pel espès de l’equip Kiri, que en els 3 primers minuts de joc permetia als locals endossar un contundent 3 a 0, al que, seguidament, reaccionarien amb un altre parcial de 0 a 4, donant la primera avantatge en el marcador.

Després d’aquesta reacció, el partit semblava igualar-se, els atacs acabaven trobant el forat a la defensa rival, i es vivia un constant intercanvi de gols, fins arribar a l’empat a 11 al minut 22.

Aleshores, l’equip local demanava un time out, que enlloc d’esperonar-los a ells, servia per fer un pas endavant als santquirzencs, que en aquest tram final semblava ajustar la defensa, i aconseguia dominar el joc, al descans s’arribava amb un 13 a 17 favorable, inclòs un gol de Nil, de camp a camp, aprofitant la sortida dissuasiva del porter de la Salle Montcada.

El descans semblava haver servit per a que el nostre primer equip masculí trobés la serenor necessària per endur-se el partit, i ràpidament s’allunyava amb un ràpid parcial d’1 a 3 favorable, però, dos gols dels locals seguit d’una exclusió nostre donava esperances als de Montcada (16 a 20 minut 35).

Aleshores, l’equip va donar el pas endavant necessari, des de la millora defensiva, que permetia als nostres obrir forat a l’electrònic gràcies a unes letals transicions, sobretot per part de Dani Navarro, qui es convertiria en el màxim anotador del partit per part Kiri amb 8 gols.

Al tram final es va arribar amb la feina feta, i la reacció local va ser anul·lada per la seriositat mostrada per els nostres en aquest tram, acabant el matx amb victòria per 28 a 38.

Acabem la 1era volta líders amb 27 punts de 30 possibles, i uns números tant ofensius com defensius excel·lents, però això és molt llarg, i els nostres de ben segur que seguiran treballant de valent per mantenir el lideratge