Aquest dissabte les jugadores de Dolo Martín, disputaven un partit contra un rival sempre complicat per a elles. Buscaven retrobar-se amb la victòria i separar-se a la classificació, molt ajustada en aquest moment.

L’Handbol Sant Quirze sortia molt contundent en defensa i amb les idees clares, fet que es reflectia al marcador amb un 0 a 3 d’inici, però l’equip local no ho posaria fàcil, i 10 minuts després empataven amb ràpides transicions a conseqüència de pèrdues de pilota i errors de llançament.

Així i tot, les kiris ajustaven la defensa i en atac buscaven la continuïtat de les accions, aconseguint anat sempre per davant el marcador. Al descans les verd-i-vermelles semblava que tenien el partit a favor seu, amb un 9 a 12.

Ara bé, les de Sant Quirze no van saber mantenir el nivell de la primera part, i l’equip local s’apropava el marcador. Tot i que les kiris reaccionaven i tornaven a mantenir la diferència de 4 gols quan faltaven 10 minuts per acabar el matx no mostraven un control de partit. Un seguit de pèrdues de pilota i errades tècniques en el contraagol donaven peu a l’altre equip a apropar-se al marcador, fins a aconseguir posar-se per davant, per primera vegada en tot el partit.

Un cop l’HSQ es va veure per sota el marcador no va saber reaccionar. El conjunt rival es va créixer i tot i que les kiris van intentar revertir el marcador, no van estar encertades. Amb una doble exclusió quan faltaven quatre minuts per acabar el partit, i acabant el partit amb una menys no van poder endur-se cap punt.

Tot i la derrota, els resultats de la jornada fan que l’equip segueixi el capdavant de la classificació amb un triple empat, encaixant la seva segona derrota de la temporada. Aquest cap de setmana les kiris afronten una doble sessió, ja que juguen dissabte contra l’Handbol Gavà al KiriArena i viatgen diumenge a Castellón.