El cap de setmana començava amb un partit a Sant Quirze del Vallès, les jugadores del primer equip s’enfrontaven a l’Handbol Gavà. Les locals sortien a jugar sent favorites, però calia que es retrobessin amb la victòria, després de l’última jornada.

Les noies de Dolo Martin plantejaven un treball de circulació d’extrems i mobilitat de les pivots en atac i buscaven recuperar la contundència en defensa. Ara bé, la primera part tot i que l’equip local va dominar al marcador, no va controlar el matx en cap moment. Varen ser 30 minuts marcats per les errades de llançament de les verd-i-vermelles, tot i trobar situacions clares i sense acabar de trobar-se còmodes en la faceta defensiva. Així doncs, l’equip visitant ho va aprofitar per plantar-se a la mitja part amb un resultat de 12 a 11.

A la represa l’equip del Vallès Occidental feia un pas endavant, i recordava perquè és un dels equips menys golejats de la lliga. Aconseguien recuperar la seguretat i contundència defensiva, juntament amb un treball d’imparells i una incansable tasca. Fet que provocava que l’equip només encaixes 7 gols en tota la segona part. Ara bé, el partit no es va decidir fins als últims 8 minuts, ja que les kiris seguien sense trobar porteria, tot i les clares ocasions de llançaments en atac i inclús de contraatac. Un seguit de 4 atacs amb èxit ofensiu va fer que l’equip de Sant Quirze del Vallès crees un avantatge al marcador que va saber mantenir gràcies a l’enèrgica i activa tasca defensiva.

Així doncs, les Kiris es retrobaven amb la victòria explotant la seva gran virtut, la defensa. Sense més descans, en menys de 24 hores afrontaran el partit pendent de la primera volta a Castellón.