Inici de la 2a volta per el nostre primer equip masculí, que visitava la pista dels veïns de Terrassa, equip ascendit la temporada passada a la categoria, però que ve de realitzar una bona primera volta del campionat.

El partit començava amb avantatges locals, gràcies a l’encert de cara al gol per part del màxim golejador de la categoria en el llançament exterior i també en l’encert en els penals.

Però, els nostres van saber reaccionar, fins ficar-se al capdavant del marcador (6 a 5 al minut 11), quan 2 exclusions seguides dels kiris van permetre al Terrassa continuar ficats al partit, fins arribar al minut 25 amb empat a 10, quan 2 ràpids gols de contraatac de Ricard, sumats a 2 gols més, un d’ells de cop franc amb el temps exhaurit d’Alejandro, col·locava un favorable 11 a 14 al marcador.

A l’inici de la 2a part, els Kiris van desaprofitar una sèrie d’ocasions per distanciar-se en el marcador, i això va permetre al Terrassa mantenir-se amb vida al partit, tot hi mai apropar-se a més de 3 gols en el marcador. La defensa visitant semblava consolidar-se i, el tècnic local va decidir a falta de gairebé 20 minuts per acabar el partit, atacar amb 7, tot-hi rebre 2 gols de camp a camp per part de Ricard i Capon, van mantenir la seva aposta fins el final, els nostres van suar de valent al haver de defensar sempre en inferioritat degut a la introducció d’aquesta norma a l’handbol.

Però, no va ser fins que van aparèixer una sèrie d’errades en el llançament per part dels nostres quan el Terrassa es va apropar a 2 gols, però el gol de penal d’Uri Fernàndez després d’una gran acció ofensiva va sentenciar el partit.

Nova victòria per mantenir el liderat i la moral de l’equip, en un gran duel golejador al partit, on Marc Lopez per els locals va fer 14 gols això si, necessitant més de 20 llançaments, i per part visitant, Ricard Reig en va fer 10 en tan sols 11 llançaments!