El partit no podia començar pitjor, 5 gols en els primers 7 atacs locals, sort d’una dificilíssima aturada de Capon en un contraatac rival, sumades a 2 pèrdues de pilota nostres donava la primera avantatge a l’equip local. Però, la reacció no es va fer esperar, i els nostres empataven el partit a 5 al minut 10.

A partir d’aquí, molta igualtat, on costava molt fer gol a tots 2 equips, l’aportació a la 1era part de Dani Navarro amb 4 gols ajudava als nostres a obtenir una lleugera avantatge, 9 a 11 a l’arribar al descans.

A la 2a part era d’esperar una sortida en tromba del Sant Esteve, però, 2 exclusions els van tallar les ales, i els kiris no ho van desaprofitar, allunyant-se a base de picar pedra en cada acció i van agafar un avantatge de 5 gols (12 a 17 a l’equador de la 2a part).

En el transcurs de la darrera part del partit, les defenses superaven constantment als atacs, però els santquirzencs aconseguien mantenir l’avantatge en el marcador gràcies a l’esforç i implicació dels jugadors, i mai van veure perillar la victòria.

Durant el transcurs d’aquesta, no podem deixar de nombrar el paper dels nostres porters, Nil va ser capaç d’evitar el gol en els 3 penals llançats pels locals, i Capon va acabar amb un 61 x cent d’aturades, brutal.