Aquest cap de setmana les Kiris jugaven a casa i buscaven recuperar sensacions per encarar el tram final de la temporada.

Des de l’inici de partit es va veure que el ritme seria alt i s’esperava un marcador elevat. L’equip visitant plantejava una defensa amb doble mixta, però les noies de Dolo Martín ho solucionaven amb joc sense pilota. Tot i que els errors de llançament i les precipitacions van fer que el marcador no fos favorable. Acompanyat amb poca contundència defensiva, va provocar que l’equip visitant marxes del marcador.

Ara bé l’alt ritme del partit afavoria el joc de les verd-i-vermelles, i amb un seguit de blocatges i bones defenses l’equip sortia al contraatac i aconseguia marxar a la mitja part amb empat a 16.

A la represa la igualtat al marcador es mantindria fins als últims 10 minuts, però les de Sant Quirze del Vallès dominarien en les diferents facetes del joc. Recuperant la contundència defensiva amb Judith Sans al capdavant, i amb fluïdesa i iniciativa per part de les jugadores vallesanes en atac, encadenant accions individuals i col·lectives.

Finalment l’equip Kiri s’emportava una victòria i segueix viu per la lluita de les posicions capdavanteres. Aquest dissabte l’equip visitarà la pista de l’Associació Lleidatana, a la cerca de dos punts més.