Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

L’inici dels nostres no va ser el millor, on 2 pèrdues de pilota i 1 errada de llançament clar van donar opcions de contraatacar al jove equip de la Roca del Vallès, que Nil es va encarregar de contrarestar.

El partit arribava amb empat a 4 al minut 10, quan l’equip va tancar la persiana en defensa, i va aconseguir un rotund parcial de 8 a 0 feia decaure els ànims visitants, que ni amb els 2 temps morts demanats van trobar solucions davant la ferma defensa kiri.

Tot hi una sèrie d’errades de llançament en bones ocasions de gol generades, el partit arribava amb un merescut 18 a 9 en el marcador al descans, però, els nostres sabien que quedaven 30 importants minuts per davant.

L’inici de la 2a part va tornar a ser un pel espès, però aquesta vegada era Capon qui ajudava a l’equip sota pals, i la reacció no va trigar a arribar, i un parcial de 6 a 1 ara sí, sentenciava el partit al minut 50.

L’equip va seguir implicant-se fins el final, mostrant les ganes que te de seguir millorant per assolir els objectius marcats. Una demostració clara va ser l’aportació de tota la plantilla en el joc col·lectiu, una mostra clara és l’aspecte golejador, on Alejandro destaca amb 6 gols però, va estar molt repartit entre tots.

La propera jornada visitem la pista del Creu Alta Sabadell, equip que ens va posar les coses molt difícils al partit d’anada, i ha aconseguit millors resultats en aquest tram de la temporada. De ben segur que els nostres s’encarregaran d’intentar mantenir el llistó marcat en aquest important partit realitzat.