Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

El partit va començar amb una tàctica defensiva que va permetre destrossar el marcador, en tan sols 8 minuts l’equip ho corria tot gràcies a les dificultats marcades a l’atac rival i obligava al tècnic local a demanar temps mort amb un contundent 0 a 6.

A partir d’aquí, el partit es va igualar, el Creu Alta anava trobant maneres de solucionar el seu atac, tot hi que quan la defensa podia recuperar una pilota, o Nil aturava un clar llançament visitant, seguíem trobant oportunitats de córrer i anotar. Arribant així a l’equador del partit amb un favorable 10 a 15.

La 2a part va estar molt igualada, tot hi la diferència en la classificació, sobre el parquet aquesta part la igualtat va marcar la tònica.

Els locals trobaven situacions clares de gol, que aquesta vegada Capon s’encarregava de contrarestar, l’equip no es va trobar del tot còmode en atac, però l’ofici va permetre que la victòria no perilles en cap moment i va permetre sumar 2 punts més i mantenir la línia defensiva en la notable línia que estan mantenint durant gran part de la temporada.

La propera jornada ens visitarà l’Handbol Banyoles, nova oportunitat per seguir creixent