Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

Handbol Sant Quirze Verd 26 – Handbol La Salle Montcada 24

WhatsApp Image 2021 03 07 at 11.44.11

Inici de partit molt igualat, equilibri que s’ha mantingut tota la primera part amb un resultat ajustat de 15 a 16 que feia preveure una segona partit molt emocionant.

A la represa l’equip ‘mussolenc’ han començat amb dubtes, però els visitants també han posat de la seva part, mantenint la igualtat en el marcador fins els darrers minuts, on s’ha produit un major encert golejador de la davantera local, que ens ha portat al resultat final de 26 a 24.

20210306 HSQvsMONTACADA CADET FEMENI 038 1 scaled

Com al darrer partit, tornem a destacar les ganes i bona actitud de l’equip, que ha celebrat la victòria amb una gran dosi d’eufòria i alegria, tant pels punts assolits com pel bon joc i encert al final del partit.

 

Podeu veure els resultats d’aquesta temporada, classificació, fitxes, fotos i molt més aquí