Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

Les pupil·les de Dolo Martin, van sortir concentrades i tenint clar què havien de fer. Sabien que havien d’explotar les seves armes, i van començar defensant com ens tenen acostumades aquestes últimes jornades, encaixant només 5 gols al descans. Gràcies al treball defensiu l’equip va poder córrer i sortir el contraatac. Tot i no estar tan encertades de cara a porteria, com l’últim partit, van fer un parcial de 0-5 els primers 5 minuts. La primera part va estar marcada, com reflecteix el marcador 5-18, per un gran treball defensiu i de porteria, amb Marina Millan sota pals.

En atac, l’equip va tenir vàries pèrdues de pilota en les transicions, però va controlar el partit en tot moment. Gràcies a les transicions i a les diferents accions individuals ofensives les verd-i-vermelles van trobar porteria. Destacar l’eficàcia de llançament d’Ane Crespo a la primera part.

A la represa del partit les Kiris van baixar una mica el nivell defensiu i l’equip local va trobar porteria amb més facilitat, però en tot moment el control de partit era per les de Sant Quirze del Vallès. L’equip va dominar en tot moment les diferents facetes del joc i sempre amb una còmoda distància al marcador. Van participar totes les jugadores, mostrant un bon nivell individual i col·lectiu.

Aquest cap de setmana l’equip descansa, per aturada de seleccions nacionals, encara que seguiren treballant per no perdre la bona dinàmica i seguir lluitant per les posicions capdavanteres.