Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

El partit va començar amb certa igualtat, a partir del minut 10, amb empat a 6 en el marcador, els nostres van agafar les rendes del partit i no les van deixar anar. Abans d’arribar al descans aconseguien una lleugera avantatge 15 a 11, però, en el darrer instant, Banyoles advertia que continuaria lluitant, fent pujar el seu 12è gol sobre la botzina.

L’inici de la 2a part va estar marcada per la intensitat en les transicions, 4 gols en 10 minuts de contraatac, sumat a 2 gols més en atac estàtic, i només rebent 1 gol en contra, feien augmentar la distància en el marcador (21 a 13).

La tònica a partir d’aquí es va decantar per els Kiris, que aconseguien mantenir el perill lluny de porteria, i quan aconseguien un llançament clar, Capon s’encarregava d’evitar-lo, arribant al definitiu 34 a 19.

El gol va tornar a estar bastant repartit entre els nostres jugadors, sent Natan Moreno amb 6 dianes el màxim golejador. Però, aquesta vegada, cal destacar el 70% d’efectivitat aconseguit per Alejandro Sanchez Capon a la 2a part.