Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

 

 

Handbol Canovelles 20 – 21 Handbol Sant Quirze

 

Sortida de l’Infantil femení enfront del Canovelles. Una primera part on el públic assistent, que tornava a omplir les grades, va veure com la falta de competició afectava negativament a les nostres jugadores, la imprecisió i la falta de concentració va fer que l’equip local marxès 2 gols per davant al final del primer terminí, les nostres no van trobar el seu joc en cap moment.

 

20210321 HCANOVELLES HSQV002
El St Quirze es va activar a la segona meitat

A la represa, tot va canviar, els tècnics (Ivet i Marc) van treballar molt bé la moral de les jugadores i un nou equip va sortir a la pista, molt més endollat i amb molt millor joc d’equip. Jugades amb continuïtat, millor percentatge de llançament, molta intensitat en defensa  i sobretot l’actitud i les ganes de guanyar van fer que al minut 15 de la segona meitat el St.Quirze el poses davant al marcador. Les nostres, després de molts minuts de nervis, van creure novament en la victòria..

 

Canovelles_StQuirze_1
La defensa va ser clau

El final va ser molt estrany, tota una odissea, les de Canovelles no es van rendir en cap moment, però les nostres jugadoras van saber defendre el marcador. Tres moments van marcar clarament els darrers 5 minuts, la lesió de l’Andrea, l’expulsió de la Laura a falta 30 segons i l’aturada de la pena màxima de la Paola, unit a un gol en l’últim segon de la Noa va fer que els dos punts acavessin venint a Sant Quirze.

 

20210321 HCANOVELLES HSQV001

Resultat  molt important que han fet a les jugadores retrobar-se amb el seu joc d’equip.