Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

 

Handbol Sant Quirze 23 – 30 Handbol Martorell

Tornada al pavelló de l’infantil femení per jugar l’últim partit de Fases d’Ascens a Lliga Catalana contra el Martorell, primer classificat de grup. Partit decissiu per determinar el campió del grup C.

Durant tota la primera part vam anar per sota el marcador però en cap moment vam perdre el pols del partit i el Martorell no va aconseguir distanciar-se. La falta de ritme després d’haver competit tan poc aquest any va provocar alguns errors en atac i defensa però la lluita de les nostres jugadores va permetre que el públic gaudís d’una molt bona primera part.

St Quirze - Martorell
Tornada al pavelló de l’infantil femení

A la segona part vam sortir sabent que si ficàvem més pressió al partit, podríem capgirar el marcador. Malhauradament no va ser possible i el Martorell es va anar distanciant al marcador fins arribar al 23-30 del final. Hem de destacar la gran actuació de la nostra portera Paola.

martorell2
Llençament a porta del St Quirze

A pesar d’aquest resultat, l’infantil femení ha quedat classificat per Lliga Catalana (per segon any consecutiu) i jugarà els vuitens de final a les pròximes setmanes on esperem que poguem fer un bon paper a la competició, fruit de la lluita i l’esforç de les nostres jugadores i l’staff tècnic.