Aquest cap de setmana es disputava el partit més fàcil a priori per les Kiris dels tres restants per finalitzar la lliga, ja que enfrontava l’equip cuer contra les líders, al KiriArena. Tot i l’aturada per festiu les locals havien de mostrar una bona versió i agafar embranzida per aquest tram final decisiu.

Les noies de Dolo Martín van començar com ens tenen acostumades, amb un bon treball defensiu acompanyat per una porteria encertada. I tot i que el partit va estar marcat per impressions en atac, l’equip local va saber trobar situacions que va provocar una notable diferencia al marcador ben aviat, acabant la mitja part amb un favorable 17 a 8. Tot i que l’equip no va poder sortir el contraatac directe, van estar encertades en les transicions ofensives de segona onada i van trobar desequilibris fàcilment.

A la represa les verd-i-vermelles van seguir trobant porteria sense masses dificultats, però no van mantenir l’alt nivell defensiu. Tot i que en cap moment es va veure perillar el marcador, l’equip es va relaxar una mica en aquesta faceta. Destacar el bon paper, sobretot defensiu de la Júlia Puiggene i el gran encert ofensiu d’Ona Vila. L’objectiu principal era sumar els dos punts, però les del Vallès, també buscaven tornar a tenir ritme de competició per encarar aquest final amb les millors condicions, recuperar sensacions i entra amb una dinàmica positiva per acabar de decidir si les de Sant Quirze del Vallès disputaran les fases d’ascens.

Aquest cap de setmana les Kiris es desplaçaran a Amposta per buscar els dos punts que els hi certifica jugar les fases. Si guanyen aquest cap de setmana les de Sant Quirze veuen més a prop l’objectiu de lluitar per l’ascens.