L’equip de Sant Quirze del Vallès viatjava a Amposta per buscar les fases d’ascens, necessitava els dos punts per assegurar-se disputar les anhelades fases d’ascens a la Liga Guerreras Iberdrola. L’equip de Dolo Martín amb la feina feta durant tota la setmana sabia que no es trobaria el mateix equip que es va desplaçar fins al KiriArena a la primera volta, ja que tenien noves incorporacions, i esperaven un partit disputat.

Les verd-i-vermelles van sortir centrades, amb una defensa contundent i un treball de pressió a la lateral esquerra, impedint les trajectòries centrals i certificant perquè són l’equip menys golejat del grup. Les kiris es sentien còmodes en defensa i això els hi permetia córrer en transició, la seva segona faceta de joc preferida. Per tant si l’equip podia defensa i sortir el contraatac l’HSQ agafaria el domini del partit, i així succeïa al minut 15 de la primera part quan s’imposaven al marcador per un 5 a 10. En atac l’equip va mostrar un gran ventall d’accions i variabilitat en les finalitzacions, fet que va provocar que totes les jugadores fossin participes en la faceta golejadora.

Destacar que l’equip va aconseguir fer gol des de totes les posicions ofensives.
És veritat que van perdre una mica el control de partit als últims 5 minuts, amb pèrdues de pilota a les transicions i problemes al replegament en zona central. L’equip local ho va aprofitar i es va apropar el marcador, deixant-lo amb un 11 a 15 al descans.

A la represa les del Vallès Occidental van sortir encara més centrades i tenint molt clar què havien vingut a fer a terres tarragonines. En cap moment van afluixar el ritme de joc. Sempre com a base una defensa contundent i en aquesta ocasió proactiva i valenta, l’equip aconseguia dificultar la fluïdesa de joc de l’equip rival i recuperava pilotes. A més de la gran aportació de Marina Millán a la porteria.
Amb tot això i una gran motivació per aconseguir la fita de tornar a disputar unes fases d’ascens, l’equip no es va relaxar en cap moment i va acabar el partit amb una contundent victòria per 18 a 31.

En finalitzar el partit l’equip celebrava l’objectiu aconseguit i ja pensava en l’últim partit de la lliga, que es disputarà aquest cap de setmana al KiriArena. Aquest partit servirà per certificar qui passarà com a primer o segon de grup de cara a les fases d’ascens. Esperem poder acompanyar a l’equip a les grades i gaudir del bon handbol que l’equip femení ens està oferint aquest tram de temporada.