Els de Josep Maria Guiteres, es troben en plena recta final de temporada, amb les opcions intactes d’assolir els objectius, i hi arriben en un gran estat de forma, i dimecres, ho van tornar a demostrar.

Només començar, els nostres van anotar 2 gols de manera consecutiva, enllaçant amb 2 èxits defensius, però, els visitants no van baixar els braços, i van capgirar el marcador (10 a 12 minut 16). Aleshores, l’equip va començar a donar símptomes de superioritat física, i mica en mica va anar deixant sec als de Sant Joan, i a base de disputar cada acció amb una intensitat molt elevada va aconseguir marxar al vestuari amb un marcador favorable de 20 a 16.29

A l’inici de la 2a part es va viure un intercanvi de cops, arribant al 26 a 21 al minut 40, on, novament, l’equip va tornar a prémer l’accelerador, i gràcies a una millora defensiva va endossar un contundent 5 a 0, que va sentenciar el partit a nivell marcador, però que fins la darrera acció del partit, es va estar picant pedra.

Amb el xiulet dels àrbitres al final del partit, els nois van celebrar la classificació matemàtica per fases d’ascens, ajuntant-se el dolç moment de l’equip amb uns obsequis per la futura paternitat d’Alejandro Sanchez Capon els propers dies, l’equip va marxar a vestuari eufòric.
Però, els nostres encara tenen objectius per assolir, i tot passa per continuar en aquesta línia, i el proper dissabte, nova prova, en el seu desplaçament a Sant Esteve Sesorivres.