El partit no era senzill, l’equip local te un model de joc en el qual disposen de molts atacs, i els nostres estaven advertits. Però, l’inici va ser espectacular, i al minut 10 ja mostrava un contundent 2 a 9 favorable als nostres.

A partir d’aquí, a base d’anar sumant èxits defensius, destacant les nombroses aturades de Nil sota pals, la diferència va ser notable tant en el joc com en el marcador (6 a 19 minut 25), i només 5 gols ràpids realitzats per el sanes va ser la taca a l’excel·lent primera part realitzada.

L’inici de la 2a part era perillós, era d’esperar una reacció local al vendaval mostrat per els de sant Quirze, però, es va mantenir a ratlla la diferència en el marcador, i, per moments, es va anar augmentant fins a un +15 (22 a 37 minut 46). El llistó defensiu va baixar notablement i això va ser aprofitat per el rival. Tot hi això, el parcial de la 2a part va ser d’un espectacular 22 a 25, novament, favorable al líder de la classificació. El partit va acabar amb un gol de camp a camp de Capon.

Destaquem el 7 de 7 de Ricard en l’aspecte ofensiu, i els 6 gols de Dani i Natan.
La setmana vinent rebrem la visita del 2on classificat, l’Handbol Esplugues, partit que pot ser decisiu per segellar l’anhelat i, que podria ser històric, lideratge a 1era estatal.