Els nostres van sortir a per totes, i amb una defensa excel·lent en el primer tram de partit, va atropellar als visitants, obligant-los a demanar temps mort per mirar d’aturar la sangría (8 a 3 favorable).

Amb el pas dels minuts, les forces es van anar igualant, i l’Esplugues mica en mica es va anar apropant en el marcador, aconseguint l’empat a 12 al minut 20.

La reacció local no va ser la esperada, i tot hi la lluita, es va arribar per sota en el marcador a la mitja part (15 a 16).

L’inici de la 2a part va ser molt intens per part dels 2 equips, fins a 3 impactes contundents fruit d’aquesta intensitat en el joc es van veure, això és només un dels símptomes del alt nivell dels 2 equips, com també podríem citar una acció en un rebot on fins a 3 Kiris, i 2 espluguins es van llançar per mirar de recuperar una pilota dividida, que finalment va quedar en mans de Roger.

Bé, en aquesta 2a part, es van viure grans moments defensius, sumats a les aturades de Capon sota pals, van permetre remuntar el partit (21 a 20 minut 40), però, unes errades de llançament en situacions clares generades per l’equip local, va permetre al rival tornar a dur la iniciativa en el marcador, arribant fins a un tram final que va tenir de tot, però finalment es va decantar per l’Esplugues amb el 28 a 30 definitiu.

En l’aspecte ofensiu, cal destacar l’aportació dels gols, amb una excel·lent eficàcia dels 3 jugadors Kiris: Natan (8), Alejandro (6) i Ricard (5).

Tot i caure, el 1er equip masculí continua líder de la competició 1 punt per sobre i l’average particular favorable, a manca de 2 jornades, restant per disputar el desplaçament a Poblenou i Salle Montcada a casa.