L’equip de Dolo Martín viatjava aquest cap de setmana a San Sebastian de los Reyes, al partit d’anada de la primera fase d’ascens a la màxima categoria, tenint al cap que la fase dura 120 minuts i buscant endur-se al millor resultat possible.

Les del Vallès Occidental sortien a la pista amb certa contundència, amb les idees clares en atac i mostrant un bon nivell defensiu. Però la igualtat era màxima i l’equip local corria i aprofitava la seva millor arma, les transicions. Al minut 20 de la primera part les verd-i-vermelles treien un petit avantatge el marcador per 7-10, corrent al contraatac i buscant a la pivot. Ara bé no van saber mantenir aquest avantatge i van marxar al descans amb un empat a 14.

A la represa les de Sant Quirze sortien amb decisió i es tornaven a col·locar per davant del marcador però sense un avantatge significatiu. Al minut 15 de la segona part va ser quan l’equip local se situà per davant, amb sancions de 7 metres per a les nostres i dificultats en defensa al costat dret. Així i tot la igualtat va durar 5 minuts més fins que l’equip madrileny va agafar un avantatge de 3 gols. Les kiris trobaven situacions de llançament però l’erraven. Ara bé, com ens tenen acostumades no van tirar la tovallola i sabent que el resultat era important van acabar el matx fent un parcial d’1 a 3, escurçant el marcador final.

Aquest dissabte viurem un dels partits més important i emocionants de la temporada. I esperem que les noies de l’Handbol Sant Quirze puguin allargar aquesta temporada.