L’inici va ser igualat en el marcador, tot hi que sobre la pista no es reflectia el mateix, en atac es trobaven situacions clares de gol, mentre que els locals acabaven treien el gol al darrer moment, però, mica en mica ens vam anar distanciant fins al 10 a 13 al minut 21, on va aparèixer la millora defensiva que va col·lapsar l’atac local, i ho aprofitàvem per marxar de 7 (10 a 18 minut 29), quan degut a una exclusió patida, el Poblenou va aprofitar a fer 2 gols ràpids, i gairebé un tercer, donant un toc d’atenció de que el partit no estava tancat.

El toc d’atenció va ser captat per els kiris, que van sortir a per totes, ficant encara una marxa més, i marxant al marcador fins al +7 de nou (15 a 22 minut 8).

A partir d’aquí, intercanvi de cops, que no va ser suficient per l’equip local per remuntar en aquell parcial (11 a 10 desfavorable per als nostres), arribant al definitiu 26 a 32.

Lo explicat al principi, dissabte vinent a les 19h darrer partit de la temporada regular, davant la Salle Montcada, de ben segur que el nostre sènior masculí tanca aquesta fase amb una nova victòria que els donarà l’anhelat 1er lloc.