cath2021

El Centre d’Alta Tecnificació d’Handbol Femení (CATH) és un programa de Tecnificació Esportiva subvencionat pel Consell Català de l’Esport i gestionat directament per la Federació Catalana d’Handbol. La seva finalitat principal és la de formar de manera continuada i globalment les esportistes seleccionades per a què augmentin, en línies generals, el nivell de l’Handbol Femení Català, buscant un rendiment individual i col·lectiu, a mig termini, on els principals beneficiats siguin els clubs catalans.

Captura de pantalla 2021 06 07 a las 5.40.44

 

En aquesta edició, las nostras jugadores Laia Fernández i Laura Granados han estat convidadas a participar, moltes felicitats a totes dues!

cancases

L’edició d’enguany s’ha celebrat al Pavelló Esportiu Can Cases en Martorell.

Desitgem molta sort a les nostres representants.