Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

 

inscripcions 2021

Ja ha arribat el moment, l’inici d’un camí intens, ple d’experiències i emocions. Tot té un punt de partida i aquest comença per les inscripcions de la temporada 2021/2022, una temporada a punt per ser gaudida pels més petits de casa i pels que ja no ho són tant.

Per completar el procés d’inscripció caldrà omplir i signar els formularis per acabar enviant-los, conjunt el comprovant de pagament de la inscripció, al correu del club: [email protected]

Hi ha 3 tipus de documents, depenent de la categoria. Per omplir els formularis s’ha d’emplenar tots els espais, en primer lloc, les dades personals tant del jugador com dels pares, en segon lloc completar l’ordre de domiciliació SEPA i per finalitzar el procés s’ha d’adjuntar, als dos documents llestos per ser enviats, el justificant de pagament.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres [email protected]

 

Inscripció Minihandbol

Inscripció infantil, cadet i juvenil

Inscripció Sèniors

 

Som divisió d’honor, som de plata, som poble.