Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

articulos 11743

L’handbol Sant Quirze està d’enhorabona. Aquest cop, la Paula Pérez ha estat escollida per la selecció espanyola juvenil que jugarà el Torneig Internacional de Mijas (Màlaga) del 22 al 24 de juliol.

Mai ha deixat de sorprendre’ns: la santquirzenca va debutar amb la selecció catalana a la Granollers Cup 2017 quan era infantil. Una temporada més tard, la kiri va jugar per primera vegada amb l’espanyola sent cadet de primer any. Des de llavors, no ha parat d’acudir als entrenaments i partits d’ambdues seleccions, formant així la gran promesa que és avui en dia.

La cosa no acaba aquí, l’entrenadora de la selecció al torneig serà la Dolo Martín, acabada d’ascendir a la Liga Guerreras Iberdrola. Té una àmplia experiència en la formació d’handbol femení portant al més alt tant als equips com seleccions.

La primera edició del torneig es jugarà a la ciutat esportiva Regino Hernández Martín on també acudiran les seleccions de Portugal, Romania i República Txeca. Els horaris d’Espanya són els següents:

Dijous 22 (20:00 h): Espanya – Portugal

Divendres 23 (20:00 h): Espanya – República Txeca

Dissabte 24 (20:00 h): Espanya – Romania

Et dessitgem tota la sort del món a Màlaga Paula, esperem que tornis victoriosa!

 

Sóm Divisió d’Honor. Som de Plata. Som poble