Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

 

 

ELS ABONAMENTS I ENTRADES JA ESTAN DISPONIBLES PER LA TEMPORADA 2021/22

Vols anar a veure els partits del sènior femení i sènior masculí en rigorós directe? Vols animar al teu equip des de la graderia? Vols tenir a pocs metres als jugadors i jugadores de la Lliga Guerreras Iberdrola i Divisió d’Honor Plata masculina? No t’ho pensis i adquireix l’abonament que més s’adeqüi a tu per poder gaudir de totes aquestes experiències!

Amb els abonaments es podrà accedir als partits de lliga del sènior femení A (DHF) i sènior masculí (DHP), però, en el cas que no t’interessi disposar d’un abonament també hem pensat en tu: es podrà comprar una entrada per a cada partit una hora abans de l’inici de l’esdeveniment a la taquilla.

A continuació teniu la informació dels diferents preus per a les sòcies i els socis, tenint en compte la seva unitat familiar.

Captura de pantalla 2021 09 04 a las 18.28.24

Per la compra dels abonaments caldrà facilitar el nom, cognoms, correu electrònic i número de telèfon a la direcció [email protected] i adjuntar el comprovant de pagament que podeu fer mitjançant una transferència bancària al número de compte ES50 0081 0073 1100 0157 2659.

Informació abonaments i entrades (sòcia/sòci i no sòcia/soci)