Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

 

EL CARNET DE SOCI/A ARA EN FORMAT DIGITAL

Com ja sabeu, la temporada 2021/22 ha vingut plena de novetats per l’handbol Sant Quirze, en aquest cas portem la digitalització del carnet de soci/a per a tots aquells que formin part d’aquesta gran família.

Amb nous avenços tecnològics i per causes sanitàries, l’handbol Sant Quirze no es vol quedar enrere i oferim un nou carnet digital per garantir una major comoditat i seguretat pels afiliats, d’aquesta manera ja no serà necessari portar a sobre un carnet físic, tan sols en un clic podreu gaudir de tots els avantatges que ofereix aquesta afiliació “virtual”.

Obtenir aquest carnet de soci/a digital és molt fàcil: d’una banda, per dispositius iOS simplement s’ha d’accedir a l’enllaç que s’ha enviat per correu electrònic i clicar a “afegir” (a dalt a la dreta de la pantalla), conseqüentment a l’aplicació “Wallet” trobaràs el nou carnet de l’handbol Sant Quirze; d’altra banda en dispositius Android se segueix el mateix procediment, l’única diferència és que abans d’iniciar el protocol s’haurà de descarregar l’aplicacióWalletPasses – Passbook Wallet“, i és en aquesta mateixa aplicació on trobareu el nou carnet.

IMG 7201IMG 7202

WhatsApp Image 2021 09 08 at 18.00.28