Liga-Guerreras-Iberdrola-Logotipo-150

 

 

Crònica Jornada 1 (11/09/21) Super Amara Bera Bera

La primera jornada d’Iberdrola ha conclòs amb la victòria Basca.

Després d’un inici igualat i ple d’il·lusió per part de l’Handbol Sant Quirze en debutar a Divisió d’Honor, el Super Amara Bera Bera ha estat superior gràcies a l’experiència i la gran defensa que han imposat des del minut 1, aconseguint així un parcial en el descans de 7 a 18. A mesura que ha avançat la segona part la diferència entre les guerreres creixia tot i el destacament de l’esforç defensiu català, en part per l’expectació i els ànims dels assistents.

L’equip de Sant Quirze ha acabat el partit orgullós i motivat per enfrontar-se a les properes jornades no obstant la derrota davant les vigents campiones de la Lliga Guerreres Iberdrola.

Retransmisió del partit a Xala

MG 5826 1IMG 8611IMG 8592MG 6078MG 6071