.

 

Jornada 8 (HSQ – TEU)

JPF 1664

Inici del partit amb una superioritat local notable, ja que el primer parcial de 5 minuts s’ha acabat 04-01. Aquesta ha acabat ràpid perquè, després del temps del Teucro, començava un cicle de molts gols pels dos equips i la superioritat passava a ser del costat visitant. L’empat s’imposava i es mantenia a la major part del que queda de partit. Una exclusió local ha provocat que els kiris pugessin el nivell defensiu i comencessin un sistema d’atac que ha servit per posar-se per sobre a l’electrònic, però la igualtat tornava minuts més tard després del gran fly protagonitzat per Oriol Blanco i Sergi Navarro acabant la primera part 15-16.

JPF 1626 JPF 1630

L’inici de la segona part ha començat amb els dos primers minuts sense marcar els dos equips. L’empat ha estat el gran protagonista del matx, ja que, després dels primers minuts del segon parcial amb més efectivitat visitant, la igualtat tornava passats els deu primers minuts, i així s’ha mantingut la resta del partit. L’emoció s’apoderava del públic quan, mancant un minut, Josep María Guiteras, tècnic local, ha demanat temps, amb un resultat positiu, ja que han marcat l’últim gol del minut 29:25 acabant la trobada amb l’electrònic a 28-27.

JPF 1667

 

Imatges de Jordi Prades