INSCRIPCIONS OBERTES

 

logohsq

Us informem que ja tenim obert el període d’inscripcions per la propera temporada 2022/23, el termini finalitzarà el 31 de juliol. Com a novetat comentar‐vos que es formalitzaran online a través de l’enllaç que us facilitem a continuació Inscripció ONLINE

Una altra novetat es que tots els pagaments es faran amb càrrec a la targeta bancària que indiqueu a la inscripció, no es domiciliarà cap rebut. Haureu de triar la quota de la categoria del jugador/a. Veureu l’import total de tota la temporada: la inscripció, les quotes i la quota soci/a. L’import total queda desglossat en 12 pagaments (11 en el cas de les escoles, Iniciació a l’handbol) que es carregaran a la vostra targeta durant la temporada.

Haureu de completar les dades del jugador i/o jugadora mitjançant l’opció:

Captura de Pantalla 2022 07 04 a las 10.49.37

I continuar amb i la informació d’un o dels dos tutors/es. Finalment haureu d’indicar les dades de la targeta bancària.

Una vegada gravada la inscripció, la revisarem i validarem els períodes de pagament.

Podreu accedir a l’aplicació des de qualsevol ordinador o bé us podreu descarregar l’aplicació al vostre mòbil des de la que podreu revisar i consultar les quotes pagades i/o pendent de pagament. Properament, també tindreu accés al carnet de soci/sòcia.

En cas que necessiteu equipatge o alguna peça de roba esportiva. Podreu fer la compra a la botiga online i ho rebreu a casa directament, l’enllaç és el següent https://mitsport- shop.com/chsantquirze.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Salutacions, Handbol Sant Quirze