.

 

CLUB HANDBOL SANT ANDREU PEGASO- ALEVÍ FEMENÍ

Després de la darrera setmana de REFLEXIÓ, entomem la cinquena jornada amb ganes de posar a la pista els objectius proposats des de la direcció tècnica: ACTITUD, APRENENTATGE,  DIVERSIÓ, INTENSITAT, CONSTÀNCIA i CONCENTRACIÓ.

Aquesta jornada hem visitat la pista del Sant Andreu Pegaso, una pista entre el Nivell I i Nivell II que han ha obligat a córrer molt més, doncs tenia unes dimensions més grans a les acostumades. A aquesta contingència se li ha sumat el fet de que el calendari havia variat respecte del proposat en inici i moltes de les companyes no havien pogut participar del matx degut a altres compromisos adquirits. Tot i això, no ha estat un impediment perquè, a les dues últimes parts, les kiri’s fessin gal·la de rapidesa, voluntat i encert, la qual cosa les ha fet mereixedores d’un empat contra un rival que ens ha posat molt difícil.

Captura de Pantalla 2022 11 22 a les 20.59.21